Månedens svømmer

Skrevet af

Merete Reinholdt.

D. 10. februar 2019.

Kategori: Elitesvømning

Så har trænerne i konkurrenceafdelingen udnævnt månedens svømmere. Her er nogle af dem, der har gjort sig fortjent til titlen i januar.

 

T3 Drenge

 

 

 

Buster Watkin

Buster har i løbet af sæsonen været meget motiveret for at blive dygtigere og har altid en positiv indstilling til det, vi skal lave, uanset om det er det, Buster er bedst til eller ej.

Derudover flyttede Buster til Danmark for blot 1,5 år siden, hvorfor han er den bedste i familien til dansk. Derfor er Buster også selv opmærksom på mange flere ting omkring det at svømme på T3, og dette ansvar, som Buster tager, er med til at give Buster en selvstændighed, der smitter af på kvaliteten i undervisningen.

 

  

T3 Piger

 

 

 

Andrea Lage

Andrea er altid i godt humør og søger efter måder at blive bedre. Andrea kunne eksempelvis ikke komme i vandet den ene dag, men hun kunne lave dryland, og endte således med at lave 2,5 timers dryland den dag. Tilmed krævede det fra trænerne kun en smule planlægning i samarbejde med Andrea, hvorefter Andrea selv formåede at lave øvelserne, og trænerne på kanten skulle altså ikke bruge mere tid på Andrea end normalt, grundet den flotte modenhed og selvstændighed.

 

 

T2 Piger

 

 

 

Ella Stensgaard

Ella har leveret en 100 % indsats til alle træninger og rykker hele tiden sit niveau. Derudover er Ella altid glad, smilende og en god holdkammerat.

Stort tillykke Ella - fortsæt det gode arbejde

 

 

T2 Drenge

 

 

Linus Klarskov Vidovic

Linus Klarskov har i denne måned virkelig øget sin koncentration og sit gå-på-mod til træning. Derudover har han været god til at arbejde med sin teknik og lyttet til trænernes rettelser.

Stort tillykke Linus - fortsæt det gode arbejde

 

 

Elite 1

 

 

Johanne Hingebjerg

Johanne er blevet kåret som månedens svømmer i januar for at anerkende hendes permanente og konstante fokus og vilje. Johanne er altid teknisk fokuseret og arbejder målbevist på at optimere sine tekniske færdigheder. Johanne tager altid trænerenes feedback til sig og man kan stole på, at hun ikke glemmer det, før teknikken sidder i skabet. Derfor er det meget let og taknemmeligt at være træner for Johanne.

Ingen svømmer har medstrøm hele vejen, dette gælder heller ikke Johanne. Trods hendes hårde og målbeviste arbejde, havde Johanne en skuffende december sidste år. Men nu i det nye år er Johanne på pletten igen med stor fokus og høj vilje. Det er tegn på en lovende fremtid for den unge svømmer. 

Vi ønsker Johanne stor tillykke med æren som månedens svømmer!