Månedens svømmere december

D. 11. januar 2023.

Kategori: Elitesvømning

Månedens svømmere december er:

T3 piger - Frida

Frida er månedens svømmer på T3 piger. Frida er en glad pige, der ALTID kommer ind i svømmehallen med det største smil på. Det er nemlig tydeligt, at Frida elsker at svømme. Frida er altid 100% fokuseret både til træning og til svømning. Tillykke med det og fortsæt det flotte stykke arbejde. 

T3 drenge - Willas

Willas er månedens svømmer på T3 drenge. Willas er en stille dreng, men som bidrager enormt meget til fællesskabet på T3. Willas har derudover også rykket sig utrolig meget de sidste par måneder, både med hensyn til stævner og til træning. Tillykke med det og fortsæt det flotte stykke arbejde.

 T3 mix - Michelangelo

Michelangelo er måneden svømmer på T3 mix. Mickey er altid glad og i godt humør når han kommer til træning. Micey er god til at høre efter og gør (næsten) altid lige præcis hvad vi beder ham om. Tillykke med det og fortsæt det flotte stykke arbejde. 

 

 T2 drenge - Alm

Månedens svømmer for T2 drenge er denne måned Arn.

Arn har gennem det sidste stykke tid udviklet sig meget, særligt mentalt. Der er sket en tydelig ændring i hvordan han møder op til træning, og han har været rigtig god til at bidrage til (og fremme) et godt træningsmiljø hvor der er plads til fejl, sjov men i særdeleshed også udvikling både teknisk og personligt. 

Derfor er det også 100% fortjent at han kåres som denne måneds svømmer for T2 drenge. Stort tillykke!

T2 piger - Sofie

Sofie er månedens svømmer for december, da hun har rykket sig meget stævnemæssigt og altid knokler til træning. Til træning møder Sofie op med et smil på læben og er altid klar til at give den gas. Stort tillykke Sofie, fortsæt det gode arbejde!

T1 - Carl

Månedens svømmer på T1 er Carl Hertel. Carl har den seneste måned gjort store fremskridt på det tekniske og fysiske. Han har altid en klar ide om, hvordan han vil blive en bedre svømmer til dagens træning. Derudover kommer Carl altid til træning med et smil på læben og en glad bemærkning til de andre på holdet. 

 

Stort tillykke til Carl!

Eliteholdet 1 - Oliver

Oliver har rykket sit sportslige niveau på flot vis. Til DM kortbane i Vejle i december bliver Oliver blandt andet dansk mester på 200 fri i en flot ny PR på 1.46,02. En forbedring på næsten 2,5 sek siden Ystad Grand Prix i Oktober. 
Til det netop overstået DM kortbane vandt Oliver desuden sølv på 100 fri, og bronze på hhv. 50 og 200 fly.

Flotte resultater kommer ikke af sig selv. Oliver har hen over efteråret trænet flot og fokuseret på langt størstedelen af træningerne.

 

Eliteholdet 2 - Caroline

Caroline har haft en god kortbane sæson. Træningsmæssigt har hun udført et godt stykke arbejde hen over efteråret, hvilket kulminerede med nogle flotte resultater til DM kortbane i Vejle i december. Caroline vinder sit første danske mesterskab på 400 og 800 fri, hvor hun særligt rykker sit niveau på 800 fri og får ny PR på 8.37,45. Caroline vinder desuden sølv på 200 fri.

DM kortbane var et interessant stævne for Caroline, ikke kun pga resultaterne, men også fordi det var første gang hun skulle håndtere det pres, der medfølger ved at være forhåndsfavorit.