Månedens svømmer august

D. 12. september 2022.

Kategori: Elitesvømning

Månedens svømmer august

Månedens svømmer layout

 

T3 piger - Mathilde

Månedens svømmer på Talent 3 piger er Mathilde. Mathilde har været igennem en helt vild udvikling. Hun er gået fra ikke at ville i vandet til at komme glad og klar til træning hver gang. Vi ser alle frem til flere gode træninger med Mathilde. Tillykke og fortsæt det flotte stykke arbejde.

 

T3 drenge - Jacob

Månedens svømmer på Talent 3 drenge er Jacob. Jacob har udviklet sig både mentalt og fysisk henover sommeren og det er tydeligt når han kommer til træning. Han er altid klar på at træne, men man kan også altid forvente en kæk lille kommentar med på vejen. Tillykke og fortsæt det flotte stykke arbejde.

 T3 mix - Olivia

Månedens svømmer på Talent 3 mix er Olivia. Olivia er den sødeste humørbombe. Hun er ALTID i godt humør også er hun en rigtig god ven for alle på holdet. Vi glæder os altid til at se Olivia til træning. Tillykke og fortsæt det flotte stykke arbejde.

T2 piger - Astrid

Astrid er månedens svømmer for august måned, da hun er glad og engageret til træning. Hun kommer forberedt til træning og er altid klar til at svømme stærkt og lytte efter. Tillykke Astrid, fortsæt det gode arbejde!

T2 drenge - Kalle

Kalle har vist stor koncentration, træningsglæde og dedikation i august. Han møder altid glad til træning og med formålet at blive bedre. Derfor er det også fuldt fortjent, at han for august bliver månedens svømmer for T2 drenge - stort tillykke!

T1 - Ella

Månedens svømmer på T1 uddeles til Ella Trærup. Ella har siden sæsonstart vist stort engagement og mødt til træning med god energi og udstråling, som har bidraget betydeligt til hele holdet.