Månedens svømmer april 2022

D. 9. maj 2022.

Kategori: Elitesvømning

Månedens svømmer april 2022

T3 yngste - Lillie
Lillie er månedens svømmer på Talent 3 yngste, da hun den seneste tid har rykket sig rigtig flot. Lillie er altid glad og har altid det største smil på til alle træninger. Flot arbejde og tillykke til Lillie.
T3 ældste - Clara
Clara er måneden svømmer på talent 3 ældste, da hun har udviklet sig rigtig meget de seneste måneder. Clara har altid styr på starttiderne og man kan altid regne med, at Clara er klar til at hjælpe sine holdkammerater, hvis der er noget der er svært. Flot arbejde og tillykke til Clara. 

T2 piger - Signe

Signe er månedens svømmer for april måned, da hun arbejder benhårdt til hver træning. Hun kæmper altid for at blive bedre, og den seneste måned har hun særligt gjort store fremskridt i hendes bryst- og flysvømning. Tillykke Signe, fortsæt det gode arbejde!

T2 drenge - Kalle

Kalle er månedens svømmer for april måned, da han altid kommer glad til træning og skaber god stemning på holdet. Derudover har han på det seneste arbejdet fokuseret i vandet. Han har sat det gode eksempel for de andre drenge på holdet, ved at have styre på starttiderne og presse sig selv. Tillykke Kalle fortsæt det gode arbejde!

 

T1 - Ella

Ella Trærup er månedens svømmer i April på T1, hvor hun har gjort sig særligt bemærket ved at hæve sit træningsniveau betydeligt, hvilket bidrag til nogle store personlige rekorder ved månedens stævner.

 

Eliteholdet 1 - Gabriel

Gabriel Elmedyb did a very good competition at Danish Open (50m)! Gabriel did PB's in 200m Freestyle, 400m Freestyle, 50m Freestyle and 100m Butterfly. In the 200m Freestyle he managed to drop from 01:54,19 to a 01:52,92, putting together a great race - This 200m Freestyle Gabriel has worked hard, energetically and meticulously, in both training and competition, to put together! 

 

Eliteholdet 2 - Caroline

Caroline Wiuff Jensen får også månedens svømmer for hendes stærke indsats til både Swim Open i Stockholm og igen til Danish Open lige efter, hvor hun satte PR i alle sine primære løb (200, 400 og 800 fri), med den største forbedring i 400 fri fra 4.25.36 til 4.21.21 hvor hun også snuppede en Bronze. Men det er faktisk primært for hendes stærke og vedholdende indsats til træning op til de to stævner, som gør hende til månedens svømmer (og som hun også har høstet frugterne af til stævnerne).
Keep it up!