Månedens Svømmere i april

D. 8. maj 2018.

Kategori: Elitesvømning

Så har trænerne udnævnt månedens svømmere for april 2018. Se her hvem der har gjort sig fortjent til titlen og den gyldne badehætte.

 

 

Talent 3 drenge – Rasmus Groule

 

 

 

Rasmus gør altid et godt stykke arbejde, både i vandet og på land. Specielt til landtræningen er Rasmus god til at lave de øvelser, der skal laves, uden for meget pjat eller andet. Dette sætter trænerne stor pris på, da landtræningen er noget af det, vi ligger meget vægt på, da det hjælper os til at blive bedre i vandet. Derudover har Rasmus haft lidt skavanker i løbet af den seneste måned, det har dog ikke holdt Rasmus fra at komme til svømning og yde det bedste han nu engang kunne. Stort tillykke fra hele trænerteamet på T3 J

 

 

Talent 3 piger – Ella Steensgaard

 

 

 

Ella har et konstant højt niveau, da Ella altid er fokuseret og forsøger at blive bedre. Noget af det, Ella synes er svært, er, når hun får en rettelse, da hun allerede arbejder med noget af det, hun blev rettet på dagen forinden. Dette, synes vi, er super flot at kunne på T3, og derfor mener vi, at Ella er den rette til at svømme med guldbadehætten denne måned.

Stort tillykke fra hele trænerteamet på T3 J

 

Talent 2 drenge – Matthias Slot

 

 

I april måned har Matthias udvist en fantastisk indsats i den daglige træning, han har arbejdet hårdt med alle aspekter af sin træning. Han lytter og er god til at arbejde videre med tekniske rettelser såvel som at være opsøgende og nysgerrig til at forbedre sin svømning. Mathias har taget steppet frem og viser sig målrettet og kompromisløs for at forbedre sig som svømmer.

Stort tillykke og forsæt det fantastiske arbejde

 

 Talent 2 Piger - Sofie-Amalie Krag

 

Sofie-Amalie har i en længere periode udviklet sine kompetencer inden for refleksion, hvilket var meget tydeligt i denne måned. Derudover har Sofie-Amalie opnået en række personlige mål i b.la. denne måneds ben-test og 2000m test, hvor hun leverede flotte resultater. Dertil leverede Sofie-Amalie også nogle rigtig flotte præstationer til månedens stævner, hvor hun også opnåede nogle af sine mål fra den seneste målsætningssamtale.

 

 

 Talent 1 - Jasmin Philip

 

 

Jasmin har haft en hård første halvdel af denne sæson, hvor det har været svært for hende at få tingene til at gå sin vej. Siden træningslejren i påsken i Herning er det dog kun gået én vej, nemlig fremad. Jasmin arbejder stenhårdt til hvert eneste træningspas, lægger sig forrest på banen, når der skal svømmes stærkt og tager generelt de gode valg i den daglige træning. Jasmin svømmer med en gejst, som smitter af på resten af holdet, og hun bidrager på den måde til et miljø, hvor folk kommer for at blive så dygtige som muligt til at svømme. Alt dette har fuld fortjent resulteret i et par gode stævner det seneste stykke tid, og det bliver spændende at se, hvad den resterende del af sæsonen bringer. Trænerteamet ønsker hende stort tillykke med titlen!

 

Elite 2 - Bertram Dreyer Riis

 

Bertram har været arbejdsom gennem hele foråret og er blevet bedre til at løse opgaver både i hverdagen og til stævner. Det resulterede i et Danish Open med gode forbedringer og en kvalifikation til NJM.

 

 Elite 1 - Luna Donde Feilberg

 Luna er blandt andet nomineret for sine stærke resultater i denne
sæson samt sin glade attitude på holdet. Luna er i denne sæson
blevet inkluderet i den interne internationale gruppe på Elite 1.
Dette har givet hende ekstra muligheder for at udvikle sig, men det stiller også større krav om god performance på både den nationale og internationale scene. Hun har i sit primær løb udviklet sig utrolig meget og bevist, at hendes tilføjelse ikke skal sættes i tvivl. Specielt mod topningen
frem til Danish Open formår Luna at levere solide personlige rekorder
fra uge til uge i både Sverige og Danmark. Vi er utrolig stolte af Luna
og hendes fremgang og evne til at presse sit eget niveau, når
mulighederne byder sig.
Derudover er Luna altid glad til træningen. Hendes tilstedeværelse
løfter humøret på holdet, og uden hende ville Elite 1 ikke være det
samme.
Vi glæder os til at se hvad resten af sæsonen bringer, men for nu et
stort tillykke med dine flotte resultater.