Månedens spillere for vandpolo januar 2020

Skrevet af

Nina Chasin.

D. 11. februar 2020.

Kategori: Vandpolo

Det er med stor glæde, at vandpolo nu kårer deres månedens spillere for U11, U13 og U15.

Månedens spiller på u11 går til Selma!

Selma møder altid op med et smil giver sig fuldt ud til hver træning. Desuden tager ekstra træning med U13 for at udfordre sig selv endnu mere. Hun får månedens spiller, da hun er god til at få de andre på holdet til at være med til øvelserne og får dem til at føle sig som en del af fælleskabet. Selma har vist stor forbedringer på flere områder, og scorer mål hver gang der er en mulighed. Stort tillykke fra u11 trænerne.

 

Månedens spiller på U13 går til Malik!

Malik har en god forståelse for detaljer og udfører altid øvelserne med omhu. Malik får månedens spiller, fordi han på det seneste er blevet meget bedre til at implementere disse øvelser i hans spil. Det betyder, at Malik nu ikke 'bare' er blevet bedre til at score mål, men også gør hans medspillere bedre ved at placere sig korrekt og lave gode præcis afleveringer.
Stort tillykke fra U13 trænerne. 

 

Månedens spiller på u15 går til Kailas!

Kailas viser, at man med gåpåmod kan opnå det hele. Han får månedens spiller, da han på det seneste er blevet ekstra hurtig og god til at implementere øvelser i kampe. Kailas er en holdspillere og ynder at presse sig selv lidt ekstra for holdet.
Stort tillykke fra u15 trænerne.