Ledigt job: Ny elitetræner

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 1. februar 2021.

Kategori: Elitesvømning

Elitetræneren skal arbejde på Eliteholdet, hvor vi har plads til op til 40 junior- og seniorsvømmere, pt. er der 32 svømmere. Eliteholdet har tilknyttet tre fuldtidstrænere og to deltidsassistenter. Den daglige træning foregår primært på langbane på Bellahøj Svømmestadion og på kortbane i Flintholm Svømmehal. Begge nye eller nyrenoverede svømmehaller.

[Fuldtidsstilling]

Siden klubbens etablering i 2012 har vi oplevet en stærk sportslig udvikling. Vi har bl.a. opbygget et af landets stærkeste årgangs- og talentmiljøer. Senest har vi markeret os stærkt på det nationale juniorniveau. For at fortsætte den udvikling og være med til at skabe nordens stærkeste svømmemiljø, har vi brug for en elitetræner. Forventet ansættelsesdato er 1. august 2021.

Se video, hvor svømmerne, cheftræneren, trænerkollegaen og klubdirektøren fortæller mere om jobbet og om at arbejde i Hovedstadens Svømmeklub. 

I Hovedstadens Svømmeklub lægger vi vægt på, at alle viser engagement, brænder for svømmesporten og værdsætter samarbejdet med kollegaer, svømmere og forældre. Du skal derfor også have interesse for motivation og trivsel af unge samt for at arbejde med en positiv og anerkendende tilgang til svømmere, frivillige og øvrige kollegaer.

Læs mere om vores tilgang til konkurrencesvømning.

Elitetræneren, kan forvente følgende opgaver:

 • Udvikling af juniorsvømmere, hvor målet er at have svømmere på europæisk top 8 niveau.
 • I koordination med cheftræner og øvrigt trænerteam varetagelse af træneransvaret for den daglige træning af primært drenge- og juniorsvømmere, programudfærdigelse og sæsonplanlægning.
 • Sportslig ledelse og koordination med trænerteam rundt om hele Eliteholdet.
 • Gennemførsel af forskellige fysiologiske og biomekaniske tests samt feedback til svømmerne herom.
 • Medansvarlig for løbende udvikling, opdatering og benchmark af klubbens langsigtede udviklingsplan.
 • Sparring af klubbens Talent 1 hold (årgangssvømmere).

Vi forestiller os, at du som minimum besidder flere af følgende kompetencer:

 • Positiv og anerkendende trænerstil og god til at kommunikere med dine omgivelser.
 • Interesse for langsigtet udvikling frem for kort sigtede resultater.
 • Interesse og forståelse for svømmernes tekniske udvikling.
 • Uddannelse gerne på min. årgangstrænerniveau eller tilsvarende og indstillet på hurtigt, at gå i gang med diplomtræneruddannelsen. Mangler du relevant uddannelse, udarbejder vi sammen en uddannelses- og udviklingsplan.
 • Flere års erfaring og resultater fra lignende trænerjob eller erfaring fra andet trænerjob, hvor du har vist, at du er ambitiøs, engageret og talentfuld. Vi kan give dig erfaringen.

Hovedstadens Svømmeklub tilbyder løn, der modsvarer jobbets indhold, resultatforventningerne og dine kvalifikationer.  Lønpakken indeholder bl.a. firmapensionsordning, sundhedsforsikring, seks ugers ferie, telefonordning og firmabetalt computer.

Derudover får du helt gratis og skattefrit en masse fantastiske svømmeinteresserede kollegaer og en af Frederiksbergs bedste udsigter fra klubbens kontor på 4. sal i Flintholm Svømmehal :-) 

Om du er den erfarne eller den talentfulde træner, hører vi gerne fra dig. Send din ansøgning og CV til Lars Sørensen på [email protected], og ring gerne på tlf. 3114 6178, hvis du har spørgsmål.
Vi sender dig også gerne en mere udførlig jobbeskrivelse. Læs evt. mere om eliteholdet på klubbens hjemmeside

Du kan også kontakte cheftræner, Olaf Wildeboer, på tlf. 3157 6315, på mail [email protected].  

Vi afholder samtaler løbende, kontakt os derfor hurtigt, hvis du er nysgerrig.