Information opstart af svømmesæson i svømmeskolen

D. 26. august 2022.

Kategori: Svømning

1. september starter vi svømmeundervisningen op. Vi har samlet en række vigtige informationer. I de kommende dage sendes mails ud til alle medlemmer. I de mails står der mere specifikke oplysninger om haller og adgangskoder. 

Vi starter i svømmehallerne den 1. september.

Vi anbefaler også, at I læser velkomstinformation om børnehold. Skal I svømme på et voksenhold, så læs velkomstinformation om voksenhold.

 

Vi starter fra torsdag den 1. september 2022
Under ”min profil” kan I se, hvor og hvornår den første undervisningsgang finder sted, her ser I også jeres faste undervisningstider.

Adgangsforhold til svømmehallen
Inden I møder op til undervisning den første gang, skal I læse om de gældende forhold i den svømmehal, I skal modtage undervisning i. Fx skal I have styr på adgangsforhold, da der i visse haller anvendes adgangskode. Haller med adgangskoder er: Rymarksvej Svømmehal, Bellahøj Svømmestadion, Kirsebærhavens Skolesvømmehal, DGI-byen og Damhusengens Skolesvømmehal. Adgangskoder fremsendes i særskilte mails.

I finder specifikke informationer om alle de svømmehaller, vi underviser i.

Vi er ekstra synlige i opstartsugen
Vi vil være ekstra synlige i svømmehallerne i opstartsugen. Det betyder, at vi ud over trænere og hjælpetrænere, har en medarbejder i hver svømmehal, som kan hjælpe og guide. Medarbejderen vil være synlig i forhal, omklædningsrum og svømmehal. Vi vil på den måde gøre vores bedste for, at I får en god opstart.

Lidt ekstra opstartsråd: Sådan får I en god oplevelse til svømning
Vi har lavet en oversigt med gode råd til, hvordan alle får en god oplevelse til undervisningen. Den finder I her.

Derudover er der regler, som skal overholdes af sikkerhedsmæssige- og hygiejniske årsager. Reglerne er fastsat af svømmehallerne i Københavns og Frederiksberg Kommuner. Kommunerne står for driften af de svømmehaller, hvor vi underviser.

  • I skal altid vaske jer grundigt – og uden badetøj, inden I kommer ind i svømmehallen.
  • I må ikke gå i vandet, før I er blevet afkrydsede hos træneren og har fået OK.

Smartphones og tablets er ikke tilladte i svømmehallerne og heller ikke i omklædningsrum, uanset om de blot bruges til spil, underholdning eller opkald. Fotografering er strengt forbudt.

AquaReady – en god og tryg opstart af svømmeundervisningen
På de fleste børnehold i svømmeskolen starter vi sæsonen op på en særlig måde, som vi kalder AquaReady. Undervisningen i AquaReady er med særligt fokus på, at svømmerne får en tryg start, samt lærer hinanden og trænerteamet at kende. Derfor går vi de første uger forsigtigt frem og undervisningen kan under AquaReady opleves nemmere end forventet – men det ændrer sig i løbet af sæsonen. Læs mere om AquaReady her.

Omrokeringer på holdniveauerne
For, at I skal få den bedst mulige undervisning, har vi løbende fokus på, at medlemmer er placeret på et passende niveau. Dette for, at I bliver udfordret og udvikler jeres svømmefærdigheder. Omrokeringer vil udelukkende blive håndteret fra administrationen på baggrund af anbefalinger af træneren. Omrokeringer kan ske løbende. Føler du dig ikke helt tilpas på holdet, så tal gerne med din træner, som kan anbefale dig et passende hold og kontakt os i administration. Så vil vi gøre vores bedste for at finde det rette hold.

Særlig info til børnehold – kigge-på-uger
Forældre er velkomne i svømmehallen de første to undervisningsgange i løbet af sæsonen, dvs. fra 1. september til 14. september. Bemærk, at barnet kun må ledsages af én pårørende, fordi pladsen er trang i svømmehallerne. Derefter vinker vi farvel til forældre og beder jer opholde jer uden for selve svømmehallen, mellemgangen og omklædningsrummet. Forældre må naturligvis gerne følge barnet ind til svømmetræneren hver gang.

Foruden de to første uger har vi udvalgt seks særlige kigge-på-uger uger, hvor vi gerne vil byde forældre inden for i svømmehallerne for at se, hvor gode børnene er blevet.

Særligt om Flintholm Svømmehal og kigge-på-uger
Flintholm Svømmehal har desværre begrænset forældres adgang til at kigge på svømmeundervisningen til én gang pr. sæson. Dvs. forældre kun må være til stede i svømmehallen ved sæsonens første svømmeundervisningsgang. Dvs. der er ingen yderligere muligheder for at kigge på undervisningen i løbet af sæsonen.

Klik ind på Flintholm Svømmehal og læs mere om yderligere særlige forhold i Flintholm Svømmehal

Hold din profil på hsk.dk opdateret – vi benytter os af dine kontaktinformationer
Medlemmer er selv ansvarlige for, at Hovedstadens Svømmeklub altid har opdaterede kontaktdetaljer på profilen på www.hsk.dk. Al vores information udsendes pr. mail, derfor er det vigtigt, at det er den rigtige mailadresse, der er registreret. I tilfælde af akutte aflysninger benytter vi os også af SMS, så du skal også have et mobilnummer registreret på profilen. Der er plads til flere mailadresser og mobilnumre.

Klubtøj, badetøj og badehætter?
Mangler I en flot klubbadehætte, klubtrøje, træningsdragt eller shorts, tjek da vores webshop på: www.hsk.sportyfied.com, her er masser af lækkert klubtøj.

Badetøj kan købes til særlige klubpriser hos Svømmespecialisten på www.swimshop.dk Rabatkode med 20 % rabat kan indhentes på [email protected].

…og sidst, men ikke mindst, kan I nemt støtte klubben ved at tanke brændstof hos OK.