Hvad vi lærte af jer: tilbagemelding på tre korte medlemsspørgsmål

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 16. februar 2021.

Kategori: Svømning

For et par uger siden bad vi medlemmerne af svømmeskolen om feedback på oplevelsen af svømmesæsonen indtil nu. 1.500 valgte at give input. Vi lærte bl.a. at:

  • 88 % synes, at efterårets undervisning har været tryg og coronasikker
  • 84 % synes, at efterårets coronaretningslinjer har været nemme at forstå
  • 90 % synes, at det er rigtigt af os at hjemsende medarbejdere, søge hjælpepakker og refundere kontingent
  • 11 % synes, at vi skal gennemføre et online alternativ til svømmeundervisningen

Vi kommer derfor ikke til at sammensætte et online alternativ til svømmeundervisningen i svømmeskolen.

Vi har også lært, at især reglen om, at medlemmer ikke må gå i brusebad efter endt svømmeundervisning, har været svær. Vi lover at se nærmere på at forklare og skilte bedre, så alle medlemmer kender til reglen. Måske, vi også i samarbejde med svømmehallerne kan få lov til at gøre reglen lidt mere fleksibel. Reglen er der for at sikre, at flest mulige kan komme sikkert til og fra svømmeundervisning. Vi forstår godt, at den er ubekvem for alle og at den i et tomt omklædningsrum, kan være svær at forstå.

Flere spørger også til refundering af kontingent. Vi har tidligere besluttet, at vi for denne nedlukning kommer til at tilbyde delvis refundering af kontingent. Vi kommer dog først til at fortælle jer, hvor meget vi kan refundere, når vi kender til nedlukningens længde og når vi kender beløbet, som vi modtager i kompensation fra staten. Vi forventer, at det bliver i løbet af april, at vi kan begynde at refundere kontingent.

Vi er stadig nedlukkede og må ikke gennemføre svømmeundervisning. Foreløbigt er vi lukkede til og med 28. februar. Forventeligt nok længere tid. Men vi kan love, at vi glæder os til at se alle medlemmer igen og at vi vil være klar, når myndighederne tillader det.

 

Ikon fra Freepik via www.flaticon.com