HSK vandpolo til Præmieturnering i Tommerup.

D. 5. oktober 2019.

Kategori: Vandpolo

I weekenden d. 5-6. oktober 2019 deltog 45 vandpolospillere fra HSK i den årlige præmieturnering i Tommerup. Læs mere her om hvordan det gik.

I weekenden d. 5-6 oktober deltog HSK vandpolo i Tommerup turneringen og stillede op med både et U11, U13 og et U15 hold. Da vi har rigtig mange U15 spillere, stillede HSK også med et blandet U15 hold sammen med KVIK-Kastrup.

En stor succes må være den rigtige betegnelse for turneringen, som Vandpolo Tommerup også skriver på deres hjemmeside. Fra Danmark deltog 18 hold mens to hold deltog fra Tyskland, hvilket svarer til mere end 260 vandpolospillere, trænere og holdledere. Der blev spillet mere end 54 kampe, hvoraf HSK holdene spillede alle mindst 6 kampe. Nogle hold flere, da de gik videre i placeringskampe.

Vi var alle indlogeret på den lokale skole, hvor en række frivillige stod for maden og alt logistikken. Gennemsnitsalderen for HSK’s U11 hold var 8 år mens de ældste på U15 er 15 år. Trods aldersforskel, blev der hygget mellem kampene på tværs af hold og alder – der blev heppet fra sidelinjen, for selvom flere spillere spillede deres første turnering, var der mange flotte præmier at hente. HSK spillerne fik præmier for flot forsvar, gode redninger i målet, flotte målscoringer, godt forsvar mv.

Selvom formålet med turneringen ikke var en god placering, bør det alligevel fremhæves at U13 holdet fik en flot 6 plads mens det blandede hold med KVIK fik en flot 3. plads.

Det var en flok trætte og glade vandpolospillere som ankom til København kl. 20.30 søndag aften.

 

Nedenfor kan I se lidt billeder fra turen.

 

Billeder fra en af de mange kampe der blev spillet i weekenden

Lidt billeder fra de mange kampe, som blev spillet i løbet af weekenden. 

 

Holdmøde inden kampstart!

Holdbillede

 

Tak for en god weekend!