Hovedstadens Svømmeklub er så klar til EM på kortbane

D. 1. januar 0001.

Kategori: Elitesvømning

Når EM på onsdag den 13. december starter i Royal Arena er der tre svømmere fra Hovedstadens Svømmeklub med. Her følger videointerview, kort HSK-optakt og praktisk info om resultater, livetiming og ikke mindst billetter

Vi fangede Maria, Alvi og Óli i fredags til en let gang landtræning i klubbens nye træningslokale. På trods af de korslagte arme :-) er stemningen god og forventningerne positive. I interviewet tales om forventningerne til ”hjemmebanen” i Royal Arena og den gode stemning, som hjemmebanen styrker. Realistisk skal de alle tre svømme over evne for at gå videre fra indledende heats, da der i alle deres hovedløb ikke svømmes semifinaler.

 

 

Udover de tre skarpe svømmere er cheftræner Olaf Wildeboer også udtaget som holdtræner for det danske landshold. Det betyder, at Hovedstadens Svømmeklub under EM får hele pakken med. Dvs. svømmere i konkurrencen, en træner på kanten, et hav af frivillige i kulisserne og vi er også officiel partner, hvor vi har været involveret i styregruppen og aktiveret EM ved hjælp af en masse såkaldte ”side events”. Det kan kun blive nogle gode dage fra onsdag d. 13. – søndag 17. december i Royal Arena.

 

Vores tre HSK’ere skal svømme deres løb således. Husk, at I skal kigge forbi om formiddagen, da chancerne her er størst for at følge og heppe på vores svømmere. Indledende heat starter kl. 9.30 og forventes afsluttet mellem 11 og 12. Finalerne starter kl. 17.00 og forventes afsluttet ved 19-tiden.

 

Maria Grandt

Onsdag 13. december: 400 m IM

Lørdag 16. december: 200 m IM

 

Óli Mortensen

Onsdag 13. december: 400 m fri

Torsdag 14. december: 1500 m fri

 

Alvi Hjelm

Onsdag 13. december: 400 m fri

Torsdag 14. december: 400 m IM

Fredag 15. december: 200 m IM

 

 

Se hele den stjernespækkede startliste her: http://www1.len.eu/wp-content/uploads/2017/12/EntriesByEvent.pdf

 

Hele det officielle løbsprogram kan ses her: http://euroswim2017.com/Om-EM/Program/

 

Livetiming findes her: http://copenhagen2017.microplustiming.com/index_web.php

 

Billetter og sociale medier:

Køb billetter til EM på www.ticketmaster.dk/swim

 

Læs mere på mesterskabernes hjemmeside www.euroswim2017.com

 

Find mesterskaberne på:

 

Facebook: www.facebook.com/euroswim2017

Instagram: www.instagram.com/euroswim2017