Katrine Cohen.

D. 21. juni 2018.

Kategori: Vandpolo

HSK's kvinder tog atter DM-guldet med hjem fra en fyldt svømmehal i Odense mod det lokale kvindehold.

For andet år i træk vandt HSK's kvindehold i vandpolo DM-guldet ved en spændende kamp i Odense Universitetssvømmehal. Kampen blev spillet mod kvindeholdet fra Tommerup svømmeklub, der måtte tage til takke med sølvet.

HSK tog føringen allerede efter 21 sekunder og scorede igen ca. halvvejs i perioden. Derefter gik det slag i slag med periodecifrene 2-1, 2-1, 4-3, 3-3, hvor HSK førte hele kampen igennem. Målene blev sat ind bredt af 6 forskellige spillere, men især Mette Eskelund havde held med at ramme netmaskerne med fire mål fra sin 2-meter position.

Hermed bliver DM-pokalen i HSK's lokaler ved Flintholm, og holdet er endnu engang kvalificeret til Nordiske mesterskaber for klub, der finder sted i Finland i oktober.