Fortsat nedlukning, tilmelding til ny sæson, sommerskoler og vandsikkerhed

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 26. marts 2021.

Kategori: Foreningen

Vi kan tidligst være tilbage i vandet onsdag 21. april. Derfor er vi desværre nødt til fortsat at være nedlukkede pga. myndighederne coronarestriktioner. 

 Den seneste udmelding fra myndighederne er, at der tidligst 21. april kan åbnes for indendørsidræt for børn og unge under 18 år. Det er dog endnu uafklaret, hvilke idrætsgrene der er omfattet af genåbningsplanen og hvilke smitteforebyggende tiltag, der skal arbejdes med.

I forhold til voksenmedlemmer er der i genåbningsplanen udsigt til, at der fra 6. maj kan åbnes for indendørsidræt for voksne med krav om coronapas. Her er der ligeledes endnu ikke besluttet hvilke idrætsgrene, der vil være omfattet, samt hvilke smitteforebyggende tiltag, der skal arbejdes med.

Vi må altså stadig væbne os med tålmodighed.

Vi har tidligere skrevet, at vi kommer til at tilbyde delvis refundering af kontingent til de hold, som ikke modtager undervisning og træning. Så snart vi kender til længden af nedlukningsperioden og kender til de beløb, som vi modtager i hjælpepakker, vil vi begynde at refundere kontingent.

Tilmelding til sæson 2021/2022 og niveauanbefalinger
Vi har endnu ikke besluttet, hvornår vi åbner for tilmelding til sæson 2021/2022. Vi vil dog gøre alt, hvad vi kan for at håndtere tilmeldinger før sommerferien, dvs. i løbet juni. Vi ved, at det er vigtigt for alle at have hverdagsplanen for det kommende skoleår og svømmesæson på plads.

Coronalukningen betyder, at vores niveauanbefalinger til sæson 2021/2022 bliver anderledes end normalt. Normalt foretager trænerne individuelle vurderinger af hver enkelt svømmer. Det har vi i år pga. det lange fravær fra svømmehallerne ikke mulighed for. Derfor har vi udarbejdet objektive guidelines for anbefalingerne. 

Anbefalingerne er baseret på vurdering af, hvordan vi antager en svømmer udvikler sig i løbet af en sæson, hvis svømmeren kommer til svømning hver gang. Der kan naturligvis være store individuelle forskelle. Derfor er det også vigtigt, at I læser hvilke kriterier vi opstiller for tilmelding på et givent hold. I finder nemt kriterierne på det udsete hold her.

Læs mere om niveauanbefalinger.

AquaCamp – sommerskoler for børn
AquaCamp er en vigtig del af vores sommerferieaktiviteter, derfor er vi glade for, at vi har fået lovning på tider i både Frederiksberg og Københavns Kommune. Vi har lavet en oversigt over AquaCamp i 2021 i dette link. Det er pt. ikke muligt at tilmelde sig AquaCamps, da vi endnu ikke kender til coronarestriktioner ift. antal mm., som vores camps vil være underlagt. Der kan måske også blive udbudt flere AquaCamps.

AquaSafe
Normalt ville vi i foråret undervise børn og unge i AquaSafe. Det gør vi for at give børn viden og kompetencer om vandsikkerhed udenfor svømmehallen. Det får vi i mindre grad mulighed for i år. Derfor opfordrer vi alle medlemmer til selv at gennemgå og lære de fem baderåd. Vi har lavet denne side til formålet.