Lars Sørensen.

D. 10. august 2018.

Kategori: Elitesvømning

EM i svømning er afsluttet og de tre HSK-svømmere kan være meget tilfredse med indsatsen. Alle kommer retur med stærke præstationer og bedste tider i bagagen.

Der er blevet høstet meget værdifuld erfaring under den seneste uges EM i svømning i Glasgow. Erfaring der går på at svømme stærkt i internationale konkurrencer, hvor konkurrencen og presset er større end under de velkendte og mere trygge rammer i Danmark. Det har de alle tre vist, at de har været i stand til. De og cheftræner Olaf Wildeboer kan nu efter en lang sæson holde lidt velfortjent sommerferie.

Helt overordnet har Anna Wermuth svømmet bedste tider i alle sine løb og "kvalificeret" sig til en semifinale, som hun dog ikke svømmede pga. reglen om, at kun to pr. land må svømme semifinaler.

Maria Grandt svømmer bedste tid i 800 m fri og fine placeringer i sine hovedløb i 800 og 1500 m fri. Her bliver hun nr. 14 og 12. Yderligere er hun med på 4 x 200 m fri holdkappen, som slutter på en 7. plads.

Alvi svømmer et af sine bedste stævner nogensinde. Bedste tider i to af sine løb og meget tæt på bedste tider i de andre løb. Alvi præsterer sine bedste tider i den tid, han har trænet i HSK.