Flot farvel til værdsat elitetræner i klubben

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 2. maj 2021.

Kategori: Elitesvømning

På sin sidste arbejdsdag i klubben markerede svømmerne med en dansk junior rekord i 4 x 200 m fri et flot og værdigt farvel til Rasmus Vilsgaard. Rasmus flytter med familien til Vejle og starter som træner i Vejle Svømmeklub.

Vi er kede af, at Rasmus forlader klubben, men har stor forståelse for, at familien drager retur til Jylland.

Rasmus startede i klubben for fire år siden og fik til at opgave at udvikle vores unge og talentfulde juniorsvømmere til at kunne begå sig på det nationale og europæiske niveau. En udvikling som er kulmineret de seneste par uger, hvor vi fået svømmere udtaget til Europæiske Juniormesterskaber, Nordiske Juniormesterskaber og fået sat to danske juniorrekorder. Naturligvis en holdindsats af hele klubbens trænerteam, svømmere og forældre, men Rasmus blev netop ansat til at varetage den udvikling.

Lidt fotos fra svømmernes afsked med Rasmus...hvor han bl.a. fik en hvid FCK-fodboldtrøje...Rasmus ville nok have foretrukket en anden klubs "hviie" fodboldtrøje :-) 

    

 

Vi takker Rasmus for indsats og sparring til klubbens ambition om at blive nordens stærkeste svømmemiljø. Vi er nået vigtige milepæle og står nu tættere på realisering af den vision.

Vi forventer, at vi inden udgangen af maj kan løfte sløret for den træner, som fra 1. august skal overtage efter Rasmus.

 

...i øvrigt...drengenes danske junior rekord i 4 x 200 m fri lyder nu på 7.17.23 (Gabriel splitter 1.50.48. Oliver 1.48.99. Jet 1.49.97 og Valdemar 1.47.79). Se på Instagram og Facebook.