Endelige dagsordener for 2020 generalforsamling i Hovedstadens Svømmeklub.

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 2. september 2020.

Kategori: Foreningen

OPDATERING: Generalforsamlingen gennemføres på trods af gårsdagens reduktion af forsamlingsforbuddet. Generalforsamlingerne foregår onsdag 9. september kl. 18.00 i Frederiksberg Hallerne. 

OPDATERING 8. SEPTEMBER: På trods af myndighedernes reduktion af forsamlingsforbuddet fra 100 til 50 gennemføres generalforsamlingerne som planlagt. Bestyrelsen har været i kontakt med DGI's advokat, der understreger, at forsamlingsforbuddet ikke vil være gældende for siddende forsamlinger, som fx generalforsamlinger. Ved fx generalforsamlinger må der stadig samles op til 500 personer, hvor deltagerne "i det væsentlige sidder ned". 

 

De endelige dagsordener er nu lagt online. 

 

Generalforsamlingerne afholdes onsdag 9. september kl. 18.00 i:

Frederiksberg Hallerne
Jes Jessensvej 20
2000 Frederiksberg

 

Bestyrelsen i Hovedstadens Svømmeklub beder deltagere være opmærksomme på to ting inden generalforsamlingen:

 

Tilmelding til generalforsamling og spisning
For at sikre, at generalforsamlingen kan afvikles iht. coronareglerne og at der dermed er tilstrækkelig plads i de bookede lokaler, henstiller bestyrelsen til, at deltagere inden 8. september tilmelder sig på [email protected].

Ønsker deltagere at deltage i spisning efter generalforsamlingen, skal det meddeleles på [email protected] inden mandag 7. september kl. 9.00.

 

Anvendelse af fuldmagt
For at sikre og udføre en korrekt behandling af fuldmagter, henstilles til, at fuldmagter indsendes til Hovedstadens Svømmeklubs kontor på [email protected] inden generalforsamlingen. Fuldmagter kan også medbringes til generalforsamlingen. Fuldmagtsformular som skal anvendes kan downloades her