En stor del af den danske årgangssvømmeelite samles til Copenhagen Swim Cup

D. 1. juni 2018.

Kategori: Elitesvømning

Der er rekordstor deltagelse når Hovedstadens Svømmeklub i weekenden 1. – 3. juni åbner dørene for svømmestævnet ”Copenhagen Swim Cup” på Bellahøj Svømmestadion. 

Landets bedste talentudviklingsklubber er på deltagerlisten. Således deltager mere end 300 svømmere fra 11 klubber. Klubberne er, udover HSK, Sigma Swim Allerød, Sigma Swim Birkerød, Gladsaxe, GTI, Farum, Helsingør, A6, VI39, Herlufsholm og Lyngby.

Hovedstadens Svømmeklub deltager naturligvis med den største gruppe af svømmere. Således er der mere end 60 svømmere fra klubbens tre talenthold tilmeldt. Hovedstadens Svømmeklub har de senere år vist sig at have landets bedste årgangssvømmere. Derfor er forventningen, at vi også kommer til at tage godt for os af medaljer og får flere svømmere placeret i den spændende pointkonkurrence. Pointkonkurrencen kårer stævnets bedste svømmere i forskellige aldersgrupper.

 

Hovedstadens Svømmeklub er senere på måneden vært for årets største nationale svømmestævne. Det er DM for årgangssvømmere. Stævnet foregår også på Bellahøj Svømmestadion. Her vil over 700 svømmere kæmpe om danske mesterskaber og kvalifikation til Nordiske Mesterskaber. Copenhagen Swim Cup er derfor en vigtig generalprøve for mange svømmere og ikke mindst for alle de mange frivillige, som hjælper til med at drive de store svømmestævner.

 

Læs meget mere om stævnets eventsite og følg livetiming og startlister her. Følg også klubbens Facebookside for opdatering og fotos.

 

Stævnets starttidspunkter er: fredag: kl. 16.00, lørdag og søndag starter indledende 9.30 og finaler kl. 17.00.