Elitetræner Rasmus Vilsgaard stopper pr. 1. maj

Skrevet af

Lars Sørensen.

D. 7. januar 2021.

Kategori: Elitesvømning

Rasmus flytter med familien tilbage til Jylland og skal starte nyt job i Vejle Svømmeklub. 

Efter fire gode sæsoner i klubben, stopper Rasmus desværre. Rasmus har været med til at skabe den overgang, hvor vi fra at være landets bedste årgangsmiljø nu også er et landets stærkeste juniormiljøer.

Den udvikling blev Rasmus i 2017 ansat til at være med til at skabe og den udvikling skal Rasmus have stor kredit for. Rasmus kontrakt udløber til sommer, men der skal ikke herske tvivl om, at klubben gerne havde forlænget Rasmus kontrakt med yderligere fire år. Vi har på den anden side også stor respekt for, at Rasmus og familien har truffet et svært valg om at flytte tættere på det nære familienetværk, samt yderligere har et skolesøgende barn. 

Det er ikke tid til farvel og afsked med Rasmus. Rasmus fortsætter på fuld kraft helt til det sidste. Holdet har vigtige resultater at nå i resten af sæsonen. Vi begynder inden for kort tid at lede efter en afløser. Heldigvis har Rasmus givet os god tid til at finde den rette træner for holdet. Det bliver en spændende proces, hvor vi helt sikkert kommer til at finde en dygtig afløser for Rasmus. Eliteholdet gjorde ved DM senior og junior i december på fineste vis reklame for vores sportslige niveau og potentiale. Vi er en klub i en stærk og spændende sportslig udvikling, det vil vi også være i de kommende sæsoner.  

Er der spørgsmål eller kommentarer kan cheftræner Olaf Wildeboer kontaktes på [email protected] (tlf.: 3157 6315) eller klubdirektør Lars Sørensen på [email protected] (tlf.: 3114 6178).