Elite 1 er spændte på senior DM

D. 8. november 2017.

Kategori: Elitesvømning

Der er lige fra EM og Nordiske kvalifikationer til medaljer, klubrekorder og personlige rekorder at dyste om. To HSK-svømmere er allerede kvalificeret til EM.

 

Når Elite 1 svømmerne starter DM på kortbane i Greve torsdag 9. november kl. 9.30 er der masser af forskellige målsætninger på spil. Vi har svømmere, der har mulighed for at kvalificere sig til EM på kortbane, vi har svømmere, der har mulighed for at kvalificere sig til Nordiske Mesterskaber og vi har svømmere der skal kæmpe om medaljer, klubrekorder og personlige rekorder.

Fx bliver det uhyggeligt spændende at se om Maria Grandt kan gøre klubbens to færøske landsholdssvømmere, Óli Mortensen og Alvi Hjelm følgeskab til EM i Royal Arena i Ørestaden. Bliver sidste uges skarpe Dansk Juniormester, Johanne Hingebjerg, endeligt udtaget til Nordiske Mesterskaber og hvor mange medaljer og rekorder får svømmerne med hjem. En ting er helt sikkert og det er, at konkurrencen bliver benhård pga. muligheden for at kvalificere sig til et EM på kortbane…vi glæder os.

Stævnet starter i morgen, torsdag 9. november og slutter søndag 12. november.

Indledende heats starter kl. 9.30 og finalerne kl. 17.00. Adressen er Greve Svømmehal, Jørgen Bach Plads 1, Greve.

Kig forbi, tag en HSK-trøje på og deltag i heppekoret på team HSK!