AquaWin Teknikweekend

D. 25. oktober 2019.

Kategori: Svømning

I weekenden d. 25-26 oktober afholdte AquaWin teknikweekend i Flintholm Svømmehal. Weekenden bød på to træningspas og en masse hygge på tværs af de forskellige haller og aquawinhold.

Svømmerne ankom fredag aften og startede ud med fælles samarbejdsøvelser, navnelege og forskellige løb. Herefter spiste vi lækker aftensmad som frivillige forældre stod for og blev inddelt i tre hold, som skulle svømme sammen i de to træningssessioner i svømmehallen. Fredag aften var der fokus på benteknik og vejrtrækning i svømmehallen. Der blev lavet en masse forskellige øvelser og svømmerne blev udfordret på deres udholdenhed.

Lørdag stod de tidligt op, spiste morgenmad og gik ud til aktiviteter i de tre hold; ét hold i svømmehallen, ét hold til dryland udenfor og det sidste hold til dryland indenfor. I svømmehallen var der generelt fokus på teknik igennem forhindringsbaner og lege. Der blev prøvet kræfter med længere serie, distancetræning og stationsøvelser. Der blev trænet vendinger, vejrholdning, balance og undervandsstarter.

Til landtræning var der både lidt bevæglighedstræning i form af yoga, samt samba dans med fokus på smidigheden og motorikken. Derudover blev der lavet forskellige stafetter med kolbøtter, vejrmøller og lignende. Der var højt humør alle steder!

Efter alle havde været i svømmehallen havde trænerne forberedt en kahoot-quiz med spørgsmål omhandlende svømning, OL-svømmere, stjerner og generelt om trænerne.

Til slut lavede vi fælles stationslege udenfor, hvor fokus var samarbejdet på tværs af holdene og aldersgrupper. Her blev der lavet øvelser med lukkede øjne, menneskepyramide og makker øvelser.

Det var alt i alt en rigtig hyggelig weekend med massere af grin, smil og god koncentration hos svømmerne :)

Vi trænere siger tak for en rigtig god weekend!

Mange svømmehilsner

August, Camilla, Rasmus, Nina, Emilie og Anna

 

Nedenfor kan I se et par billeder fra weekenden. 

Øvelser og lege udendørs

Samba i Magneten. 

 

Fokus på bevægelighed og smidighed:)