AquaWin i X-jump

D. 28. september 2019.

Kategori: Svømning

Lørdag d. 28. september var 82 Aquawin svømmere og trænere en tur i X-jump for at blive rystet godt sammen. Læs mere om deres tur her. 

Lørdag den 28. september var svømmerne fra Aquawin-afdelingen i Hovedstadens Svømmeklub inviteret til at deltage i et socialt arrangement, som skulle være med at til at ryste svømmerne sammen på tværs af alder og svømmehold. Dette er et tilbagevendende arrangement for Aquawin-afdelingen, og i år foregik det i X-JUMP i Skovlunde. X-JUMP er et indendørs udfoldelsessted med trampoliner, forhindringsbaner, hoppeborge m.m.

Her var trænere for Aquawin-holdene mødt op for at tage imod de godt 77 ivrige Aquawin-svømmere, der alle skulle have et par gode timer i selskab med hinanden. Besøget til X-JUMP var arrangeret således, at den første time var allokeret til at bruge faciliteterne, og derefter havde Hovedstadens Svømmeklub bestilt pizza og saftevand til alle, så man kunne få energien tilbage – for det var bestemt ikke uden sved på panden at bruge X-JUMPs faciliteter.

Inden man fik lov at blive sluppet løs fik alle udleveret skridsikre sokker, så sandsynligheden for at glide på trampoliner og andet udstyr blev formindsket. Alle skulle også se en kort video om sikkerheden i X-JUMP og hvilke forholdsregler, man skulle følge for at undgå skader og få en god oplevelse.

Da svømmerne fik grønt lys til at lege, var det naturligvis svært for flere af trænerne ikke selv at prøve nogle af trampolinerne. Det var til stor fornøjelse, men som de måtte konstatere efter kort tid – det er både hårdere og sværere, end det ser ud, hvis man skal lave tricks og blive ved i længere tid 

Undervejs konstaterede trænerne, at alle havde det sjovt og at ingen heldigvis kom til skade. Det var godt at se, at svømmerne interagerede med hinanden, også selvom de ikke nødvendigvis var helt i samme aldersgruppe, eller kendte hinanden i forvejen – det var meningen med det hele, udover at have en god formiddag med sved på panden og pizza bagefter.

Da timen var overstået blev alle kaldt til Party Område, hvor pizza og saftevand blev serveret. Det var tydeligvis en flok sultne svømmere – det kan noteres, at alt blev spist op med stor velbehag 

Efter maden var det tid til at vende snuden hjemad. Arrangementet var sat til at slutte kl. 13.15, så omkring dette tidspunkt sørgede trænerne for, at svømmerne fik samlet deres ting, ryddet op og bevæget sig ud mod udgangen, hvor de blev afhentet. Som det bør og hører sig til ventede alle trænere med selv at forlade X-JUMP, indtil alle svømmerne var afhentet eller selv taget hjem, så ingen skulle vente alene.

Alt i alt var turen en succes. Alle svømmere opførte sig godt, den var massere af grin og smil på læberne, ingen kom til skade og alle fik brugt faciliteterne til fulde – det må vi prøve igen til næste år.

 

Nedenfor kan I se lidt billeder fra dagen

Svømmerne blev udfordret i deres springkraft 

Balance og styrketest :) 

 

 

Armene kommer til prøve, når der klatres afsted over pomfritgraven.

 

 

Tak for en rigtig hyggelig eftermiddag fra alle AquaWin trænerne!