AquaCamp/FerieCamp i Tingbjerg

D. 1. januar 0001.

Kategori: Svømning

Vi gentager succesen fra sidste år!

60 børn tilknyttet Center for Børn og Unges Sundhed var tilmeldt AquaCamp/FerieCamp i Tingbjerg.

I denne uge har HSK gentaget succesen fra sidste år og afholdt en AquaCamp/FerieCamp i samarbejde med Københavns Kommune og Center og Børn og Unges Sundhed - KBH

AquaCamp er HSK's bud på en aktiv og sjov ferie for vandglade børn i alderen 7-14 år. I år var temaet "OL" hvor alle børn afprøvede forskellige OL discipliner i løbet af ugen. 

Vi har bl.a. haft en atletikdag, vinter OL dag og bolddag, hvor børnene både i vand og på land har lavet sjove lege, øvelser og konkurrencer inden for temaet. Derudover har kreativiteten også fået frit løb og der blev tegnet sjove tegninger, lavet papirfly og spillet kortspil, som alt sammen var medvirkende til at øge det sociale samvær under campen.

 

  

Under campen fik alle børn en goodiebag fra Dansk Svømmeunion som bl.a. indeholdt svømmebriller, badehætte, t-shit og Trygfondens malerbog med livredning. 

Den sidste dag blev fejret med uddeling af diplomer som bevis for børnenes deltagelse. Børnenes forældre mødte op til fællesbillede ude i skolegården, hvor trænere og børn var iført deres AquaCamp t-shirt og viftede stolte med deres diplomer.

 

 

Alle børn tilbydes svømmehold efter sommerferien og HSK takker for en god camp og et godt samarbejde.