Årets første stævne på hjemmebane

D. 11. september 2017.

Kategori: Elitesvømning

De mange dygtige konkurrencesvømmere i Hovedstadens Svømmeklub fyldte Frederiksberg Svømmehal godt op ved dette års Alm. Brand Bank Frederiksberg Cup i lørdags.

 

 

 

 

Stævnet var grundet manglende tilmeldinger fra andre klubber kortet ned til en enkelt dag fremfor en hel weekend, og det årlige arrangement var således gået hen og blevet en intern begivenhed. Men med HSK’s store konkurrenceafdeling var det ikke noget problem at fylde hallen ud og skabe en super stemning med mange flotte resultater.

 

 

Selv om svømmerne efterhånden har været i gang med træningen i en måneds tid, skulle de dog lige have skyllet den værste sommerstivhed ud af kroppen, nogle mere end andre - for der blev allerede ved dette sæsonens første rigtige stævne slået en masse PR’er hos både store og små.

 

 

 

 

Også de forældre, der var med som officials mm. havde brug for at finde stævneformen igen efter en god lang pause. Det gav enkelte opstartsvanskeligheder, men så har alle til gengæld også fået rystet en lang og mere eller mindre regnvåd sommer af sig og er klar til sæsonens kommende stævner og mesterskaber. Og den tegner godt for HSK både i forhold til forventede resultater hos vores dygtige og seriøst trænende svømmere og for frivilligheden i klubben, for sjældent har der været så fin opbakning blandt forældrene til diverse opgaver i forbindelse med afholdelsen af et stævne. Og det er – også – guld værd for klubben.

 

Hovedstaden har taget hul på den nye sæson!