Aktivitetsdag for Kejserpingvin sølvholdene

D. 26. maj 2017.

Kategori: Svømning

De fire Kejserpingvin sølvhold var i weekenden samlet til en aktivitetsdag i Damsøbadet. Det var en dag med en masse sjove aktiviteter både i vand og på land.

I søndags var svømmerne fra de fire Kejserpingvin Sølvhold samlet til en hyggelig og lærerig aktivitetsdag i Damsøbadet.

Formålet med aktivitetsdagen var at skabe gode sociale relationer på sølvholdene og at udfordre svømmerne motorisk i vand og på land.

Dagen startede med nogle gode og sjove lege, hvor svømmerne skulle samarbejde og lære hinanden bedre at kende. Derefter var det tid til en tur i svømmehallen, hvor der var fokus på elementskifte, dyk og crawlvejrtrækningen. Svømmerne var gode til at holde koncentrationen og arbejde med teknikken på de tre stationer.

Efter svømmehallen fik svømmerne fyldt energidepoterne op med en frokost efterfulgt af udendørs aktiviteter og stjerneløb. I stjerneløbet blev der dystet i flere forskellige discipliner, heriblandt længdespring, støvlekast, flødebolle-stafet, sækkevæddeløb og målspark. De blev desuden udfordret på samarbejdet i en menneskepyramide og på deres svømmefaglige viden med et spørgeskema.

Tak for en rigtig god dag.

MVH. KP Sølvtrænerne.

Nedenfor kan I se lidt billeder fra dagen.