Åbent vand træning

Ønsker du at svømme udendørs og samtidig deltage i et struktureret træningsforløb? Hvis du er fyldt 18 år, kan svømme 100 m crawl og er sund og rask, så kan du deltage i et af vores åbent vand trænings tilbud.

Forløbet løber over sommeren fra Juni til August, og kan bruges både som et motionstilbud eller til at træne op til at svømme stævner såsom Trygfonden Christiansborg rundt eller Ironman. 

Vi har to forskellige lokationer man kan vælge imellem: Fisketorvet Havnebad og Sandkaj Badezone. Der er mulighed for at vælge imellem at svømme i juni, august eller både juni og august.

Åbent vand træning i Fisketorvet Havnebad

                    Forløb   Læs mere og tilmeld
 Træning i juni og august                Klik her
 Træning i juni                Klik her
 Træning i august                Klik her

 

 

Du kan se træningstiderne ved at klikke her.

Til morgentiderne kan man komme i det tidsrum der passer en, imens man ved aftentiderne har svømmestart enten 17.00 eller 18.00. Når man er tilmeldt til et af forløbene skal man bare møde op til de træninger man har mulighed for at deltage, der er dog en maks begrænsning per time, som i Fisketorvet er 25 svømmere af gangen.

 

Hvis man vælger at svømme både juni og august, får man en ekstra træning om mandagen hvor man kan svømme indendørs i Bellahøj Svømmestadion, dertil får man også tilsendt svømmeprogrammer i juli, hvor der ikke er træning, men hvor man selv med kan finde et tidspunkt der passer en at svømme sammen med en svømmemakker.

 

Der vil være to programmer til hver træning, et for letøvede svømmere og et for øvede svømmere, du kan læse mere info om vores forløb her: klikke her. 

Har du spørgsmål om eventet kan du kontakte Lars Åxman på [email protected]