Information til tilmeldte på Intensiv Åbent Vand Træning

Vi følger Vandsportens Coronaregler

Det betyder:

  • at der ikke må laves træning på land før og efter vandtræningen.
  • at deltagerne ikke må dele udstyr.
  • at der holdes en afstand mellem hver deltager på hhv. 1 meter på bassinkanten og 2 meter i vandet.
  • at der maksimalt kan være 24 deltagere i vandet på samme tid.
  • at personer med symptomer skal blive hjemme.
  • at deltagerne spritter hænder ved ankomst til havnebadet/badezonen.

Vandsportens Coronaregler er udarbejdet af Dansk Svømmeunion, DGI og Dansk Svømmebadsteknisk Forening.

 

Retningslinjer for Havnebadet Fisketorvet

Der må maksimalt være 24 svømmere på faciliteten, det vil sige at nr. 25 må vente på kajen til næste svømmetid. Der er svømmetider mandag-torsdag: kl. 17.00-17.55 og kl. 18.05-19.00, søndag: 10.00-10.55 og 10.05-11.00,  det er vigtigt at man står klar til sin svømmetid, når ens svømmetid er ovre skal man gå op og forlade Havnebadet Fisketorvet. Dertil er der der  tirsdag og torsdag morgentræning 06.30-8.00, her er det ikke vigtigt om du kommer 06.30, 06.45 eller kl. 07.00, da der er mindre antal brugere af Havnebadet. Se billede nederst for mødested.

 

Retningslinjer for Badezonen Halfdansgade

Der må maksimalt være 24 svømmere på faciliteten, det vil sige at nr. 25 må vente på kajen til næste svømmetid. Der er svømmetider lørdag: kl. 10.00-10.55 og kl. 11.05-12.00. Første hold kan klæde om nede på faciliteten, mens andet hold må klæde om på kajen. Når svømmetiden for første hold klædes der om på kajen, for hold 2 kan der klædes om på selve faciliteten.  

 

Generelle sikkerhedsregler

Af sikkerhedsmæssige hensyn skal følgende overholdes:

  • Brug af våddragt (som sikrer mod kulde og giver opdrift)
  • Brug af pink neonfarvet badehætte (som sikrer synlighed)

Har du ikke selv en pink neonfarvet badehætte kan du låne en af klubben så længe vi har nogen på lager. Du kan få udleveret badehætten den første gang du er til svømning, og kan aflevere den igen den sidste gang du deltager. 

Vandkvaliteten og vejret er et vigtigt element når man skal svømme åbent vand, vi svømmer derfor kun når vejrforholdene er til det. Du kan downloade appen ”badevand” og selv holde øje med hvornår der er grønt flag. I tilfælde af rødt flag vil vi aflyse via SMS.