Åbent vand

Fiskesvøm 2018

Vores Åbent vand forløb i 2018 offentliggøres så snart vi er blevet tildelt svømmetider af Københavns kommune.

Du kan læse mere om vores indendørsundervisning her.

Fiskesvøm 2017

Ønsker du at svømme udendørs og samtidig deltage i et struktureret træningsforløb? Så skal du tilmelde dig vores forløb i havnebadet ved Fisketorvet. Forløbene henvender sig til voksne. Det er et krav, at du er sund og rask og kan svømme minimum 100 meter crawl uden pause.  

Forløb 1 - svømning i en måned Periode Pris Link 
a.   juni        300 kr tilmelding
b.   august  300 kr tilmelding
       
Forløb 2 - svømning i to måneder      
a.   juni og juli  500 kr          tilmelding
b.   juli og august           500 kr tilmelding
       
Forløb 3 - svømning i tre måneder      
  juni, juli og august       650 kr tilmelding

 

Fra juni til august tilbydes der op til 8 forskellige træningstider. Du finder et overblik over træningstider her. Er du tilmeldt et forløb kan du træne ligeså mange gange du ønsker i forløbets periode.

Forløbene gennemføres i samarbejde med Dansk Svømmeunion og træningen vil være i tråd med klubbens normale undervisning, hvor vores dygtige trænere har fokus på udvikling af deltagernes svømmeteknik. Nu er der bare højere til loftet og vi svømmer under naturens forhold med alt hvad det indebærer. Vandet er koldere, der er en masse nye dufte, smage og lyde og man kan få regn og sol i øjnene. 

Som deltager i forløbet har du mulighed for at træne frem mod deltagelse i TrygFonden Christiansborg Rundt i slutningen af august. Træningen kan naturligvis også kombineres med deltagelse i andre åbent vand events

Der kan maksimalt være 40 svømmere i vandet under hver træning. Svømmer nr. 41 og op vil blive henvist til den efterfølgende træningstid.