Nyt i svømmesæson 2018/2019

På denne side har vi samlet et overblik over nogle af de vigtigste nyheder i sæsonen 2018/2019. Vi er glade for at kunne præsentere en del nyheder:

  • Nyt niveau i svømmeskolen: Søstjerner, børn 1-2 år
  • Aldersdifferentierede vandtilvænningshold for børn, krabber 5-6 år og 7-8 år
  • Blæksprutte lavt vand og dybt vand
  • Teknik 1 med bold omdøbes til Delfin
  • Mini-vandpolo turnering for alle Spækhuggere, Delfiner, Hajer og Marlin
  • AquaWin 12+
  • AquaWin 14+
  • Voksen Udspring

Nyt niveau i svømmeskolen: Søstjerner, børn 1-2 år

For at imødekomme den store efterspørgsel på forældre/barn hold for 1-2 årige opretter vi i den kommende sæson et helt nyt niveau i svømmeskolen. Det nye niveau hedder Søstjerner og er et hold for børn og forældre, der gerne vil gå til leg og plask sammen. Undervisningen er fuldstændig på børnenes præmisser og som søstjerne bliver man vandtilvænnet. Læs mere her.

Aldersdifferentierede vandtilvænningshold for børn, krabber 5-6 år og 7-8 år

I løbet af sæsonen har vi dykket ned i vores medlemsdata og har kunnet konstatere, at aldersspredningen på vores vandtilvænningshold for børn (krabber) har været forholdsvis stor. Hidtil har vandtilvænningsholdene både skulle rumme 5-årige og 8-årige. Ved at aldersdifferentiere vandtilvænningsholdene for børn mellem 5-6 år og begynderhold for børn mellem 7-8 år, tror vi, at vi får mere homogene hold, som kommer både medlemmer, trænere og hjælpetrænere til gode. Læs mere her.

Blæksprutte lavt vand og dybt vand

Det bliver nu lettere at se hvilke hold for let øvede børn – blæksprutter – der svømmer i et undervisningsbassin og et 25 meter bassin. Inddelingen vil fremgå tydeligere i svømmeholdsvælgeren. Læs mere her.

Teknik 1 med bold omdøbes til Delfin

Teknik 1 med bold var et nyt hold i sæsonen 2017/2018. Holdet var en succes med glade boldspillende unge i alderen 8-12+ år som både gerne vil blive dygtigere til at svømme og som synes, at boldspil i undervisningen er meget motiverende. I sæson 2018/2019 kaldes holdet Delfin – men ellers er alt som det plejer, dvs. svømmeteknikken forbedres der arbejdes med vandtrædning, samspil og skud på mål. Læs mere her.

Mini-vandpolo turnering for alle Spækhuggere, Delfiner, Hajer og Marlin

For at skabe mere aktivitet på tværs af holdene, øge motivationen hos vores tweens svømmere og udvikle svømmernes forståelse for bevægelse i vand, vil vi i sæson 2018/2019 introducere et Mini-vandpolo forløb for vores Spækhugger-, Delfin-, Haj- og Marlinhold. Forløbet integreres i den normale undervisning i fire uger i foråret 2019 og afsluttes med en klubturnering, hvor alle holdene kan konkurrere mod hinanden.  

AquaWin 12+

Fremadrettet vil vi have AquaWin 12+ fremfor AquaWin 13+. Vi har vurderet, at progressionen fra AquaWin 9+ til AquaWin 13+ simpelthen har været for stor og derfor har vi fremadrettet AquaWin 12+. Læs mere om AquaWin her.

AquaWin 14+

Fremadrettet vil vi have AquaWin 14+ fremfor AquaWin 15+. Læs mere om AquaWin her.

Voksen Udspring

I sæson 2018/2019 bliver det muligt, at tilmelde sig et udspringshold for voksne. Der oprettes to hold som springer hver torsdag i Øbrohallen fra hhv. kl.20.30-20.15 og 20.15-22.00. Læs mere her.

Læs mere om børnesvømning, tweens- og teenagesvømning, udspring, vandpolo, synkro og voksensvømning.

For at tilmelde hold - benyt dette link.