Ændringer i svømmesæson 2022/2023

Svømmehaller:

  • Frederiksberg Svømmehal er under renovering og lukket på ubestemt tid. Som følge af lukningen er Frederiksberg Svømmehal er foreningstiderne i Flintholm Svømmehal blevet reduceret for at gøre plads til flere offentlige svømmere.
  • Øbro-Hallen er under renovering og lukket på ubestemt tid. Udspring for voksne er derfor desværre på pause ind til enten Øbro-Hallen eller Frederiksberg Svømmehal åbner op igen. Svømmere på voksenhold i Øbro kan i stedet for kigge efter voksenhold i Rymarksvej Svømmehal og Emdrup Bad.
  • NEXS skal renoveres og er lukket frem til d.10.otkober 2022. Svømmehold i NEXS vil derfor få en senere sæsonstart.

Svømmehold:

  • AquaWin i Vesterbro Svømmehal flyttes til Sankt Annæ Gymnasium fordi vi desværre har mistet nogle foreningstider i Vesterbro Svømmehal under fordelingsrunden i Københavns kommune forud for sæson 2022/2023.
  • For at skabe en bedre sammenhæng mellem Svømmeskolen og Kunstsvømningsafdelingen har vi oprettet et nyt niveau som vi kalder Pingvin + Kunstsvømning. Holdet er for begyndere som både gerne vil lære at svømme og introduceres til kunstsvømning. Holdene svømmer hver fredag i Damsøbadet.
  • For de svømmeglade børn i 6-7 års alderen, som gerne vil gå til svømning to gange pr. uge, har vi åbnet nye hold i Rymarksvej Svømmehal (København Ø/Hellerup). Vi kalder dem Kongepingviner, se de to hold her og her. Holdene er en del af Teknikskolen.
  • For det lidt mere øvede og svømmeglade børn, har vi åbnet nye "bydelshold" for Kejserpingvin Mix (Valby og Frederiksberg) og Talent 3 Mix (Vestebro/Frederiksberg). Begge hold er udtagelseshold. Tider og mere info søges nemt ud her, og I kan kontakte Cathrine Olsen på [email protected] for mere information. Se videoer om Teknikskolen og Talent 3 i konkurrencenafdelingen
  • For børn og unge med særlige behov håber vi at kunne genoptage vores Sejhold. Sejholdene har været testet i 1. halvår 2022 og vi håber at kunne genoptage fra efteråret 2022 og have holdet som et fast tilbud. Læs mere her.

 

Læs mere om tilmelding til svømmesæson 2022/2023 der starter d.1.september 2022.