Ændringer i svømmesæson 2020/2021

Svømmehaller:

  • Damsøbadet åbner efter en helhedsrenovering. Genåbningen af Damsøbadet betyder, at vi kan byde velkommen til alle vores motionssvømmere igen.
  • Som følge af lukningen er Frederiksberg Svømmehal er foreningstiderne i Flintholm Svømmehal blevet reduceret for at gøre plads til flere offentlige svømmere.
  • DGI Byen er lukket fra sommeren 2020 til sommeren 2021 pga. renovering.

 

Svømmehold:

  • Vi opretter et nyt AquaFun-hold så det bliver muligt at tilbyde et AquaFun for børn og unge i alderen 10-13 år og 14-18 år. Vi kalder dem AquaFun 10+ og AquaFun 14+. AquaFun er for rutinerede svømmere som synes det er rigtig sjovt at bevæge sig i vand, men ikke nødvendigvis er vilde med banesvømning. På AquaFun introduceres svømmerne til mange forskellige aktiviteter og træningsformer i vand, samt har fokus på at skabe et socialt sammenhold på holdene.
  • Vi har ændret i strukturen i Teknikskolen, så vi fremadrettet ikke længere har et niveau vi kalder Kejserpingvin Bronze. Alle de nuværende svømmere på Kejserpingvin Bronze tilbydes plads på Kejserpingvin Sølv. Vi anbefaler børn, som gerne ville have svømmet på Kejerpingvin Bronze, at tilmelde sig to svømmehold i den kommende sæson. Ændringer i Teknikskolen gør, at vi får plads til yderligere 2 Kejserpingvin Guldhold og et Kejserpingvin Sølvhold. 
  • Vi opretter et nyt niveau vi kalder Sæler med bold. Læringsmålene for sæler med bold er de samme på et almindeligt sælhold. Forskellen er, at på Sæler med bold indgår der bolde i hver undervisning. Sæler med bold indgår som en brik i fødekæden til vandpoloafdelingen. Det er således håbet, at svømmere på Sæler med bold efter en sæson tilmelder sig Vandpolo U11. 

Læs mere om tilmelding til svømmesæson 2020/2021 der starter d.1.september 2020.