Foreningens Dag 2019

Foreningens Dag lørdag 23. marts 2019 kl. 10.00

Generalforsamling og medlemsdag i Hovedstadens Svømmeklub 2019

Foreningens Dag er en ny medlemsdag for alle medlemmer i HSK. En dag hvor medlemsdialog og inspiration til og fra medlemmer i er højsædet.

Se program for hele dagen her.

Se de endelige dagsordener for generalforsamlingerne.

Sammen bruger vi en halv dag på at dele vores ideer, tanker og drømme for fremtidens HSK.

• Måske du går og drømmer om hvor HSK skal bevæge sig hen.
• Du har konkrete forslag som du mener HSK skal føre ud i livet.
• Eller måske du bare er nysgerrig og interesseret i HSK og udviklingen af vores forening.

Dagen er delt op i to spor der kører sideløbende:

• Foreningens Dag med workshops og medlemsdebatter
  • Formel generalforsamling for Hovedstadens Svømmeklub

Foruden for dagen, kan alle medlemmer stille konkrete forslag generalforsamlingen skal stemme om eller foreslå et tema som medlemmer skal workshoppe sammen om. Som afslutning på dagen stemmer alle tilstedeværende om de temaer de fremmødte har arbejdet på. Det giver bestyrelsen en rettesnor til hvilke temaer bestyrelsen skal arbejde videre med.

Deltag digitalt
Allerede nu kan du som medlem af HSK digitalt indsende forslag til temaer, du gerne vil have bragt op på Foreningens Dag. Alle ideer, input og tanker er velkomne og vil blive grundlag for det videre arbejde på selve foreningsdagen, med andre medlemmer.

Sådan deltager du
Gå ind på vores side om Foreningens Dag her

Er det første gang du logger ind skal du:
1. Klik på ”Opret bruger”
2. Indtaste din email og det password du ønsker at logge ind med fremover. Det skal være den samme e-mail du normalt logger ind med som medlem.
3. Der sendes en mail med et link til din email-adresse.
4. Klik på linket i e-mailen og så er du i gang
5. Stil et forslag, foreslå et tema eller stil op som kandidat