Blæksprutter

Alle vores Blæksprutte hold inviteres i år til svømmeskolestævne Søndag d.17. marts kl.11.00-13.30 i enten Emdrup Badet eller i Damsø Badet.

 

Tilmelding kan findes via de følgende links:

  • Damsø (for de svømmere der normalt går til svømning i: Damsø, Vesterbro, Valby, Hyltebjerg, Kirsebærhaven og Flintholm)
  • Emdrup (for de svømmere der normalt går til svømning i: Emdrup, Øbro, IFI, Bellahøj, Tingbjerg og Hillerødgade

Stævnet holdes i to svømmehaller

Vi har mange unge svømmere og for at flest mulige kan deltage, holder vi søndag to ens Svømmeskolestævner i to svømmehaller, hhv. Damsø Badet på Frederiksberg og Emdrup Badet på Østerbro. Alt efter hvilken hal man normalt går til svømning i, vil man blive inviteret til stævne i den svømmehal, der er tættest på. Trænerne vil blive fordelt, sådan at flest mulige svømmere møder deres kendte trænere til stævnet.

 

Niveau frem for alder

For de let øvede svømmere har vi igen i år pillet konkurrenceelementet ud af stævnet. Fokus er derfor på at vise, hvor god man er blevet til at udføre sammensatte svømmeøvelser. Det skal gøres på en forhindringsbane samt en øvelse, hvor der skal svømmes med en bensparksplade, dette vil foregå i 25 meter bassinet i både Damsø og i Emdrup.

I det nye stævnekoncept har vi valgt at dele svømmerne på de yngste hold op efter niveau. Det betyder, at der søndag bliver et stævneafsnit for hhv. Begynder (Pingvin og Søhest), Letøvede (Blæksprutte) og Øvede (Sæl og søløve) svømmere. Under selve stævneafsnittet vil vi dog inddele børnene efter alder, sådan at de er i vandet sammen med jævnaldrende.. Børnene får mulighed for at vise, hvor dygtige de er blevet og der bliver ikke taget tid eller fundet en vinder. Til gengæld får alle en lille vimpel som anerkendelse og bevis på deres deltagelse.