Sponsorevent 2019

VÆR MED PÅ ET VINDERHOLD

Så er det nu du skal melde dig blandt sponsorerne i HSK, der står på tærsklen til at blive Danmarks stærkeste på eliteplan og dermed til at blive en af de danske eliteklubber, hvis svømmere i de kommende år vil dukke op i medier, som repræsentanter for Danmark ved internationale mesterskaber. Det koster 35.000 kr. for en familie at have et barn, der er elitesvømmer. Dem har vi godt 150 af i klubben. Så vi har brug for adskillige millioner til at finansiere uddannelsen af fremtidens svømmestjerner, der ledes af den spansk-hollandske cheftræner Olaf Wildeboer. Men vi begynder i det små med at invitere til:

 

SPONSOREVENT 2019 I HOVEDSTADENS SVØMMEKLUB

SØNDAG 5. MAJ KL. 14.00 I VESTERBRO SVØMMEHAL

 

Sponsoreventen afvikles som en festlig og utraditionel svømmeevent på tværs af konkurrenceholdene. God stemning og høj musik er garanteret.

I kan som familie, venner, naboer og forretningsforbindelser støtte de svømmere, der frem til 5. maj vil opsøge jer med håbet om at få jer til at indgå en sponsoraftale. Det er helt valgfrit, hvilket beløb man ønsker at støtte svømmeren med.

Sponsoraftalerne løber et år ad gangen, og de kan skræddersyes til sponsorens behov og betalingsvilje. Butiksejere og virksomheder kan indgå aftaler med svømmerne, der vil levere sponsorbevis med billeder til ophængning, særskilt ret til at anvende partnerlogo og indhold til opdateringer på hjemmesider, Facebook, Instagram osv.

Hvis man overvejer et større sponsorsamarbejde med HSK, vil der ved sponsoreventet 5. maj være mulighed for at tale med klubbens sponsoransvarlige og opleve den gode atmosfære, når svømmerne hepper på deres kammerater. Eller skriv til os på sponsor@hsk.dk.

Svømning er en sport, der afspejler tidens værdier om sundhed, aktivitet, engagement og disciplin. Svømning er spænding, kontant afregning og flotte billeder af dynamiske atleter. Mediedækningen af elitesvømning undergår i disse år en omfattende professionalisering, og svømning er den af de klassiske olympiske idrætsgrene, hvor Danmark klarer sig bedst. Hovedstadens Svømmeklub har en stærk ambition om at bidrage til yderligere professionalisering af svømmesporten i Danmark til gavn og glæde for svømmerne, for deres familier og for Danmarks chancer for i fremtiden at vinde endnu flere medaljer.

 

Materiale til brug for sponsorevent kan downloades her:

 

Tak til alle sponsorer fra sponsorevent i 2018 - både de synlige og anonyme: