Sponsorevent 2019

VÆR MED PÅ ET VINDERHOLD

Så er det nu du skal melde dig blandt sponsorerne i HSK, der står på tærsklen til at blive Danmarks stærkeste på eliteplan og dermed til at blive en af de danske eliteklubber, hvis svømmere i de kommende år vil dukke op i medier, som repræsentanter for Danmark ved internationale mesterskaber. Det koster 35.000 kr. for en familie at have et barn, der er elitesvømmer. Dem har vi godt 150 af i klubben. Så vi har brug for adskillige millioner til at finansiere uddannelsen af fremtidens svømmestjerner, der ledes af den spansk-hollandske cheftræner Olaf Wildeboer. 

Hvad går Sponsor Event 2019 ud på?
Sponsor Event 2019 afholdes som en holdkonkurrence. Konkurrencen er simpel. Det handler om i gennemsnit at skaffe flest penge hjem til klubben. Der vil være præmier til 1., 2. og 3. pladsen.

  1. plads: Gratis biograftur til holdet med fast beløb til vand og snack
  2. plads: 2.000 kr. tilskud socialt arrangement på holdet
  3. plads: 1.000 kr. tilskud socialt arrangement på holdet

Herudover særligt lækre vinder t-shirts også :-)

Resultatet fra sponsorindsamlingen vil blive opgjort den 12. juni 2019 og resultatet annonceres ved konkurrenceafdelingens afslutningsarrangement den 18. juni 2019.

I kan som familie, venner, naboer og forretningsforbindelser støtte de svømmere, der frem til 12. juni vil opsøge jer med håbet om at få jer til at indgå en sponsoraftale. Det er helt valgfrit, hvilket beløb man ønsker at støtte svømmeren med.

Sponsoraftalerne løber et år ad gangen, og de kan skræddersyes til sponsorens behov og betalingsvilje. Butiksejere og virksomheder kan indgå aftaler med svømmerne, der vil levere sponsorbevis/diplom med billeder til ophængning, særskilt ret til at anvende partnerlogo og indhold til opdateringer på hjemmesider, Facebook, Instagram osv. Herudover får sponsorer også udleveret klistermærker med sponsorpartnerlogo. 

Hvis man overvejer et større sponsorsamarbejde med HSK, kan kontakte sponsorgruppen på [email protected] eller ringe til os på 3114 6178.

Svømning er en sport, der afspejler tidens værdier om sundhed, aktivitet, engagement og disciplin. Svømning er spænding, kontant afregning og flotte billeder af dynamiske atleter. Mediedækningen af elitesvømning undergår i disse år en omfattende professionalisering, og svømning er den af de klassiske olympiske idrætsgrene, hvor Danmark klarer sig bedst. Hovedstadens Svømmeklub har en stærk ambition om at bidrage til yderligere professionalisering af svømmesporten i Danmark til gavn og glæde for svømmerne, for deres familier og for Danmarks chancer for i fremtiden at vinde endnu flere medaljer.

 

Materiale til brug for sponsorevent kan downloades her: