Mini-vandpoloturnering

HSKs minivandpoloturnering foregår hvert år i februar/marts. Turneringen er kulminationen på tre ugers vandpolotræning i svømmeundervisningen for udvalgte Tweens og Teens afdeling. I 2020 afholdes Mini-vandpoloturneringens indledende runder d. 19. februar og finalen d. 1. marts.

 

Frivillig til Mini-vandpoloturnering

Mini-vandpoloturneringen er en unik og sjov mulighed for at støtte op om fællesskabet i HSK og mulighederne for at engagere sig som frivillig til er mange: 

Velkomstkomité: velkomstkomitéen er det første, der møder svømmerne og deres forældre, når de kommer til stævnet. Velkomstkomitéen sidder parat i svømmehallens forhal og krydser af og giver de nødvendige informationer til deltagerne. Du vil samarbejde tæt med den stævneansvarlige i denne rolle.

Dommer: til mini-vandpoloturneringen afvikles der rigtig mange små vandpolokampe af 10 minutters varighed. Der ofte tre kampe i gang af gangen, derfor er der brug for en del dommere til at stå for en god og fair afvikling af kampene. Som dommer vil du blive briefet om de relativt simple regler, ved stævnets begyndelse, så du er helt klar til at varetage opgaven.

Speaker: speakerens rolle er at binde turneringen sammen for alle der deltager, dvs. trænere, børn, forældre frivillige og den stævneansvarlige. Du skal fortælle om programmet, øvelserne / løbene. Du vil være i tæt kontakt med den stævneansvarlige dagen igennem.

Holdleder: holdledernes rolle er at være tilstede sammen med udvalgte grupper af børn på kanten. I denne rolle er du i tæt samarbejde med trænerne. Som holdleder skal du støtte og vejlede børnene på kanten, så alle er trygge og glade, samt får en hyggelig dag.

Præmieansvarlig: som præmieansvarlig står du for at finde ud af, hvilke præmier holdene dyster om og overrække dem til vinderne. 

Hyggeansvarlig: en gruppe af hyggeansvarlige står for at koordinere en fælles afslutning for stævnet f.eks. med kage eller fællesspisning.

Kommunikationsansvarlig: den kommunikationsansvarlige står for at tage billeder til turneringen og skrive en nyhed om begivenheden, som kan lægges op på HSKs hjemmeside og Facebook. 

 

Vil du være med? 

Har du lyst til at engagere dig i som frivillig til Mini-vandpoloturneringen kan du kontakte eventansvarlig Rune Viskinde på rune@hsk.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen som frivillig!