HSK

BH ud_mod_haven

Øbrohallen

Gunner Nu Hansens Plads 3, 2100 København Ø

Svømmehallen ligger bag ved Parken ud imod Østerbrogade. Bus 1A, 14 og 15 går dertil.

Undervisningsbassinet er 0,90 meter dybt og vi underviser i halvdelen af bassinet, da hallen samtidig er åben for offentlige svømmere. Vandtemperatur: 27 grader

Hallen har adgangskontrol og der udleveres et medlemskort af træneren første undervisningsgang. Kortet skal medbringes og forevises i billetsalget alle træningsdage, ellers vil man være tvunget til at købe en entrebillet for at komme ind i hallen. Klubben refunderer ikke sådanne ekstraudgifter.

Der skal bruges mønter for at låse skabene i omklædningsrummet. I drengenes omklædning er det 20kr. og i pigernes er det 10kr.

Forældre kan ofte svømme motionssvømning samtidigt med vores undervisning mod køb af en billet i indgangen. Børn skal ligeledes indløse billet hvis man ønsker at svømme før eller efter undervisning.

I Øbrohallen underviser Hovedstadens Svømmeklub følgende hold: Søanemoner, muslinger, krabber, pingviner og søheste.

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb