HSK

Emdrup Badet
Bredelandsvej 20,
2100 København Ø

Hallen ligger i et villakvarter, få hundrede meter fra Emdrup Station.

Badet er renoveret i 2009 og indeholder 2 bassiner.

• Undervisningsbassinet er 12,5 meter og er 70 cm dybt i den ene side og 90 cm dybt i den anden side. Vandtemperaturen er 28,5 grader.
  • Svømmebassinet er 25 meter, har 6 baner og er 1 m dybt i den lave ende og 3 meter i den dybe ende. Vandtemperaturen 26,5 grader.

Hallen har adgangskontrol og der udleveres et medlemskort af træneren første undervisningsgang. Kortet skal medbringes og forevises i billetsalget alle træningsdage. Har man ikke sit medlemskort kan man blive tvunget til at købe en entrebillet, for at komme ind i hallen. Klubben refunderer ikke sådanne ekstraudgifter.

Skabene i omklædningsrummene – her skal hverken bruges mønter eller hængelås, men en god hukommelse. Vejledningen til brug af skabene er som følger:

For at låse dit skab:

• Luk skabslågen, så starter nærmeste display en nedtælling ”IIIIII”
  • Tast selvvalgte fire tal til din PIN-kode og tast √
  • Skabsnummeret vises kortvarigt, og skabet er nu låst
  • Husk dit skabsnummer og din PIN-kode!!

For at åbne dit skab:

• Gå til samme display
  • Tast skabsnummeret og √, så ”Pin” blinker
  • Tast din PIN-kode og √
  • Skabslågen åbner automatisk

Forældre kan opholde sig i forgangen imens der svømmes. Der er begrænset plads og vi opfordre til at vise hensyn til hinanden både i omklædningen og i forhallen. Det er ikke tilladt at opholde sig i mellemgangen mellem omklædningen og svømmehallen grundet sikkerhedshensyn og regler om frie evakueringsveje.

I Emdrup svømmehal underviser vi alle niveauer fordelt i bassinerne således:

• 25 meter bassin: Pingviner, blæksprutter, sæler, spækhuggere, hajer og voksen letøvet+. Elitenhold
  • Børnebassinet: forældre/barn hold, krabber, pingviner og blæksprutter samt søheste

Blæksprutter undervises således både i det store og i det lille bassin og både på det lave og det dybe. I løbet af sæsonen vil alle hold dog komme ud og svømme på det dybe.

sparnord

tcph webstottelogo rgb